Installation

MacSupporter.dk sørger for installation og konfigurering af din Mac, samt implementering mellem iPad PC/Servere mv. Vi sørger for installation af applicationer og systemer – så det hele er sat op så de matcher dine ønsker og behov.

Hos MacSupporter.dk får du en specialist  med mange års erfaring, indenfor diverse arbejdsområder, der vedrører din IT.

Ny Mac hvaså?
Hos MacSupporter.dk er vi specialet i at flytte dine nuværende data over på din nye mac herunder: flytning af programmer, skrifter, data, mails, adressekartoteker og indstillinger fra tidligere programmer. Vi sørger for farvestyring og kalibrering samt opkobling til servere, mail-servere, printere og virtuel pc. Installation af servere, brugere, ftp-servere, backupsystermer og meget mere.

Kort sagt, alt hvad du behøver for at fortsætte dit arbejdet uden afbrydelser og forstyrrelser, selv om du skal have en ny Mac.

Skal du skifte fra PC til Mac?
MacSupporter.dk tager sig af konvertering af dine mails, dokumenter, kontaktpersoner, kalendere, printere, windows regnskaber m.m. Undgå frustrationer og ærgelser, lad MacSupporter.dk sætte din nye Mac op, så dine arbejdsgange fungerer, som du har været vant til. Vi har stor erfaring med at sikre Jer et problemfrit skift fra PC til Mac, så kontakt os med det samme og få styr på din nye Mac.

Book online support
Book online support
Book online support
Forside
Profil
Kontakt
Salg
Installation
Support
Nyhedsbrev
Online support